06.02.18

07.02.2018 kl. 00:21

 

 

Yo guys! Jag vet inte vad jag ska säga annat än att livet is treating me pretty fucking well just nu. Vet inte riktigt vad jag gjort sen senast förutom hängt massa med mina favoritmänniskor, men det är en decent sysselsättning. Annars då? Min debutroman kommer officiellt ut till hösten! Har en grafisk designer som jobbar med mitt omslag! Och ska till Helsingfors för att ta pressbilder i nåt skede! Sånt händer! Don't give up on your dreams, kids. Och i helgen drar jag till Norge för att hänga med han jag tycker om. Som jag sa till honom: this is the kind of shit I'm gonna tell my future grandchildren not to do, men then again, dumb lamps have more fun osv.

 

Jamen så att eh. Vad säger man. Carpe diem? Carpe diem.

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Whoah! Supergrattis! Jag kommer definitivt köpa den!
Hedenandis07.02.18 kl. 09:06
Vau grattis!
fia d. 07.02.18 kl. 11:44

 

 

 

 

 

22 år i Malmö

 

Författare-to-be som startade blogg
som portfolio för mina professionella
snapchat-fotografier, men i stället blev det
en dagbok om alla billiga resor jag bokar som överlevnadsstrategi för det här ~*livet*~.