The non-existent photo diary of Warsaw

13.01.2018 kl. 13:14

 

 

Jag har gått igenom mina foton från Warszawa men ärligt talat: det är bara foton av gator och parker som kunde vara vilken stad som helst och inte kommer göra Warszawa rättvisa. I know this is why I'll never become a professional blogger men whatever I'll find some other way to make ca$h. Så här: åk till Warszawa om ni får chansen. Prata med främlingar på gatan och bli bjuden på deras födelsedagsfester och dansa i åtta timmar i rad och svep alla vodkashots som de ställer ner framför er, hamna på sjukhus och prata med sjuksköterskorna genom Google Translate och försök att inte tänka på hur mkt det känns som att ligga på sjukhus i sjuttiotalets Sovietunionen, spela Timberman på McDonald's, bli utkastade från pirogrestauranger och häng på shishabarer tillsammans med ryssar som utvecklat wormhole technology för att kunna hänga där i hela sina liv. Bara gör det. Jag lovar, ni kommer ha kul. Och jag har fortfarande knappt hunnit göra nån sightseeing i Warszawa alls så jag har en ursäkt för att åka tillbaka, men först finns det andra städer att upptäcka. Mitt enda problem är hur jag ska orka med all vardag här i Sverige tills det blir sommar så jag kan åka ut och resa igen.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

 

 

 

 

22 år i Skåne

 

Författare-to-be som startade blogg
som portfolio för mina professionella
snapchat-fotografier, men i stället blev det
en dagbok om alla billiga resor jag bokar som överlevnadsstrategi för det här ~*livet*~.