12.01.17

Publicerad 12.01.2018 kl. 23:08

 

jag vet inte hur jag ska skriva om det här för att jag vet att han kommer att läsa men: jag tycker om nån. liksom. väldigt mycket. liksom. the lottest, om man ska säga det in his words.

 

ja. det var ungefär det som hänt senaste dagarna sen jag blev utsläppt från sjukhuset.

 

att han bor i norge är så klart a minor inconvenience men schrödinger's time is an illusion och så vidare och nånstans är vi på boot camp in social skills tillsammans just nu för att lära oss prata annat än låtsasryska och framför allt: le så att våra mungipor literally når våra ögon.

 

haha okej ska gå och ..... skämmas i ett hörn över 1) det här blogginlägget 2) alla sugmärken på min hals nu.

 

kanske dricka ett par glas juice tillsammans med mina roomies eftersom jag är ~*sober*~ och lever a healthy organic gluten-free lifestyle nuförtiden och bara äter illegalt invandrade fiskar från al-qaida ibland.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

 

 

 

 

 

22 år i Skåne

just your average framtida

nobelpristagare i litteratur