Hospital life

09.01.2018 kl. 19:45

 

jag har legat inne på sjukhus i några dagar (och är fortfarande kvar). jag tror aldrig jag varit så rädd i hela mitt liv eftersom de flesta av läkarna och alla sjuksköterskor bara pratat polska och jag fått extremt dålig information om allt som hänt och de varit rädda för att jag haft internal bleedings men sist och slutligen efter alla undersökningar och droger och operationer i hela världen visade det sig vara en inflammation i magen. det är nåt slags galen lesson in trust att bara låta folk ge en mediciner utan att ha nån aning om vad de är för eller innehåller och signera papper som säger att man kan få allvarliga skador på hjärta och hjärna och ca alla andra organ i ens kropp utan att veta exakt vad man går med på förutom att läkarna säger att det är livsnödvändigt för en.

 

men. jag lever fortfarande. och jag är så fruktansvärt tacksam över alla människor som brytt sig och skrivit strunt med mig hela dagarna och fått mig att skratta rakt ut om och om igen trots att hela min kropp gjort ont och fått mig att känna mig som att jag inte varit ensam trots att jag varit stuck på sjukhus i ett totalt främmande land. ni är fucking guld värda <3

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

 

 

 

 

22 år i Skåne

 

Författare-to-be som startade blogg
som portfolio för mina professionella
snapchat-fotografier, men i stället blev det
en dagbok om alla billiga resor jag bokar som överlevnadsstrategi för det här ~*livet*~.