12.10.17

Publicerad 12.10.2017 kl. 09:08

 

jag förkunnar att jag är trött på världen för mina roomies och joost säger att han kan tala om för mig hur fin jag är varenda dag om det får mig att må bättre. jag tar bussen in till lund för att hänga med johanna och vi ropar med i karaoke, springer runt i lokalen, spelar table tennis "where the table is optional" och skrattar konstant tills sent på natten. "this is like an indie movie", säger jag när vi stannar upp för ett ögonblick för att bara titta ut över alla människor medan de skriker med i nån låt från high school musical. "it is, isn't it?" svarar johanna och sen kastar vi pil och ger varandra tröstpoäng varenda gång vi träffar väggen istället för piltavlan. idag ska jag gå på museum med simon och göra rekvisita för studentteatern och så fort jag får lite tid över ska jag gå en många kilometer lång promenad i skogarna här med bara mina egna tankar som sällskap för att försöka hitta tillbaka till nåt slags harmoni och klistra ihop mitt piece-of-shit-hjärta som aldrig läker på riktigt. kan ingen bara skriva en guidebok med exakta råd för hur man gör. kan betala med min förstfödda.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver?

 

 

21 år i Lund.

 

Just your average framtida nobelpristagare i litteratur.

 

dea.solin@hotmail.com