4.

Publicerad 11.08.2017 kl. 08:58

 

klockan sju om kvällarna samlas folk på hostelets uteservering för att dricka öl för 1€. jag har bestämt mig för att vara mitt mest sociala jag, glider in på en stol och hälsar på folk från gårdagsnatten, jag skrattar och flörtar och är med i alla konversationer runt bordet samtidigt. jag fastnar med en brittisk snubbe som är intressantaste personen på uteserveringen och vi pratar i timmar om saker som att hitta sin identitet, att gå vidare efter ett breakup och att ifrågasätta sina politiska åsikter. vid midnatt stänger hostelets bar och alla slår sig ner på trottoaren för att diskutera vart vi ska ta vidare, det slutar med att vi hamnar på en klubb några kvarter bort, jag och snubben glider ifrån varandra i folkmängden med jämna mellanrum men hittar alltid tillbaka till varandra efter några minuter, ropar "what's up" till varandra med töntiga accenter och bestämmer oss snart för att dra vidare till ett tystare ställe. på en bar runt hörnet pratar vi om spiritualitet, pedofili, teknologi, hur vi tror världen kommer se ut om tvåhundra år och berättar hemligheter för varandra. "i mean, who knows, we might spend the rest of the week hanging out together and become friends who meet up again after that, but right now, we're still strangers, so it's not like it really matters that you're the only person in the entire world who knows about this." nånting skiftar bakom mina revben, jag kommer aldrig bli kär i honom men det är första gången på sju månader som jag känner att jag kunde bli kär i nån annan. sen kan jag inte sova på resten av natten utan ligger vaken med en ångestklump i min bröstkorg för att jag tänker på att anton kommer bli kär i nån annan.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver?
Åh, det gör så ont. Det gör så ont att tänka att det kommer finnas en annan i hans liv, och de kommer göra samma saker som vi gjorde, och han kommer dra samma skämt som han gjorde med mig.
Jag trodde att jag aldrig skulle komma ifrån den ångesten. Jag hade fel. Jag bryr mig verkligen inte längre.
Kul att höra att Berlin treats you well!
Hedenandis11.08.17 kl. 11:12

 

 

21 år i Lund.

 

Just your average framtida nobelpristagare i litteratur.

 

dea.solin@hotmail.com