Tequila shots och nattbad

Publicerad 19.05.2017 kl. 11:51

 


Igår var det sol! Och tjugo grader varmt! Jag hängde på Malmö högskola med CW för att skriva under förmiddagen, men sen begav jag mig hem till balkongen för att carpa vädret med öl och hemlagade vegoburgare. Snabb version av recept: marinera & stek tofu i t.ex. soja & honung, stek champinjoner & rödlök, ös på med alla grönsaker & såser du hittar i ditt kylskåp. Done.

 

 

Sen blev jag rastlös och bestämde mig för att dra ut på äventyr med Debbie. Första sommarnatten i Malmö för i år och fyfan vad jag ser framemot fler <3. Obs att vi svepte två öl innan detta så alla bilder från och med nu är lite suddiga och lite sneda, men sånt är livet.

 

 

Vi drev runt tills vi hamnade i Folkets Park, där vi kom på en sån där typiskt dålig / bra idé ...

 

 

... dvs bada i fontänen. Luktade sunk från topp till tå efteråt, men det var det värt.

 

 

Sen drog vi vidare till ~*the place to be*~, Golden Shiva, för att shotta tequila. Känns som att det är så alla mina och Debbies kvällar slutar, men klagar inte på det ¯\_(ツ)_/¯.

 

 

Hann med en snabb sväng hem för att hångla lite grann med Anton och en snabb sväng hem förbi Debbies för att hämta upp ett par av hennes roomies för att dra till ...

 

 

... Västra Hamnen för att bada i havet. Ca finaste promenaden ever, men hade behövt en bättre kamera för att lyckas föreviga det [gråtemoji].

 

 

Och nu ska jag dra till Lund på kompisdejt! Ska äta ramen och hänga i solen, tror det blir mycket roligt. Puss och kram på er, hör ni.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver?

 

 

21 år i Lund.

 

Just your average framtida nobelpristagare i litteratur.

 

dea.solin@hotmail.com